OVER RENATA

Ik ben werkzaam als haptotherapeut en haptonomisch zwangerschapsbegeleider met als aandachtsgebied seksuele gezondheid en intimiteit. Als haptotherapeut help ik mensen met verschillende vragen en dingen waar ze tegenaan lopen in hun leven.
Bekijk hier de opleidingen die ik gevolgd heb >

Maar wat krijg je dan precies als je voor begeleiding van mij kiest? Dat vind ik lastig om zelf te zeggen. Daarom heb ik eens wat rondgevraagd bij cliënten uit mijn praktijk en dit is wat ik zoal te horen kreeg.

PRAKTISCH EN EERLIJK

“Renata onderscheidt zich van anderen door haar open instelling. Ze vindt niets vreemd, dus je kunt alles bij haar neerleggen. Naar aanleiding van wat je met haar bespreekt, geeft ze je hele praktische punten mee die je kunt toepassen in je dagelijks leven. Ze is eerlijk en niet bang om feedback te uiten, maar dat doet ze altijd op een heel positieve manier. Ze geeft je vertrouwen in jezelf.”

Dicht bij jezelf blijven

“Renata helpt je in deze drukke maatschappij, met alle leuke dingen die je tegenwoordig kunt doen, om dicht bij jezelf te blijven. Om aandacht te geven aan wat echt belangrijk voor je is. Ze heeft geen standaard praatje, maar kijkt echt naar de persoon die ze voor zich heeft en hoe ze die het beste kan helpen.”

Spontaan en authentiek

“Renata laat je op een onwijs warme en zachte manier reflecteren. Ze laat jou je kracht vinden door je te laten voelen waar en hoe je nu bent. Ze pikt al je signalen op, dus niet alleen wat je met woorden vertelt. Renata is heel rustig, luchtig en nuchter, maar sessies met haar hebben toch een enorme impact.”

Zacht, maar met impact reflecteren

“Renata is een van de mensen die mij stimuleren om mensen te blijven vertrouwen in deze cynische wereld. Dank daarvoor!”

Samenvattend zou ik willen zeggen dat ik je help om te ervaren wat je echt voelt. Waar je vastloopt en waarom. En hoe je daar anders in kunt staan, waardoor het allemaal weer wat makkelijker gaat stromen. Dat doe ik op mijn eigen, authentieke Renata-manier: luchtig, praktisch en met voldoende ruimte voor humor en relativering.

Bel of mail me gerust als je meer informatie wilt of als je een afspraak wilt maken.

Op dit moment is het in verband met de hoeveelheid lopende trajecten en de huidige wachtlijst niet mogelijk om u aan te melden in de praktijk. Zodra dit wel weer kan vindt u deze info op de website.