Beeldbellen

Op dit moment is het niet mogelijk om de haptonomische zwangerschapsbegeleiding in dezelfde vorm aan te bieden als anders. Door de corona maatregelen moet ik 1,5 meter afstand van jou/jullie houden en ik mag je niet aanraken. Gelukkig zijn er goede online mogelijkheden om je voor te bereiden op het ouderschap en de geboorte.

Wil je liever, of ook, een directer contact met mij als begeleider dan kunnen we beeldbellen in een beveiligde omgeving. Ik probeer zoveel mogelijk alle aspecten van de begeleiding (zoals ik die in mijn praktijkruimte geef) aan bod te laten komen. Dat vraagt van zowel mij als jullie creativiteit en flexibiliteit.

Een aantal stellen is blij dat we op deze manier kunnen werken en andere stellen missen de fysieke nabijheid en wachten tot we weer in de praktijkruimte kunnen werken. Ik kan met beide groepen meevoelen.
Tip: als je twijfelt of beeldbellen je kan ondersteunen, probeer het dan. Dat is de vlotste manier om te ervaren of het jullie past.

Voel je vrij om te delen wat er bij je speelt en om te vragen wat je wilt. Als jullie dat leuk vinden gaan we ook net als anders heel praktisch met ‘ervaringsoefeningen’ aan de slag. Er is ruimte voor een traan en een lach, voor je zorgen en voor de geluksmomenten! Voel je Welkom!

De kosten zijn € 40,- per sessie. Zodra ik weer werk in de praktijkruimte geldt het normale tarief.

Meer lezen over vergoedingen klik dan op de volgende link: https://www.rbcz.nu/het-coronavirus.html.